Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojem je prije tjedan operirana nosna sluznica, u ponedjeljak se vratio na posao.

Bandić je jutros u Gradskoj upravi održao kolegij te zatim niz službenih sastanaka, a navečer, u 19,30 sati, u palači Dverce primit će sudionike međunarodnog sigurnosnog foruma koji organizira udruga “Svetog Jurja”.

To, međutim, nije bilo poznato njegovoj zamjenici Vesni Kusin koja je jutros, prigodom otvaranja radova na izgradnji Parka Kate Šoljić, tvrdila novinarima da se Bandić dobro oporavlja pa će se na posao vratiti “za koji dan”.

Zagrebački gradonačelnik bio je prije tjedan dana operiran na Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb, i to nekoliko dana nakon prve operacije sinusa.

Na novu je operaciju morao zato što je odmah, dan nakon prve operacije, nastavio obavljati svoje dužnosti umjesto da je mirovao u skladu s uputama liječnika. Bandić je 22. veljače ujutro došao na pregled u Kliničku bolnicu Sveti Duh, odakle su ga, s obzirom na tijek postoperativnog oporavka, uputili u KBC Zagreb na novi zahvat.

(Hina)

fah