Vrbovečki policajci stali na kraj dileru koji je prodavao drogu

20. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika Vrbovečki policajci stali na kraj dileru koji je prodavao drogu

foto: Pu zagrebačka


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.

Naime, policijski službenici iz Policijske postaje Vrbovec sumnjaju da je osumnjičeni radi daljnje preprodaje nabavio veću količinu marihuane, amfetamina i MDMA koju je skrivao i prepakiravao u iznajmljenom automobilu.

U nedjelju, 17. svibnja 2020. godine oko 23.30 sati na području Vrbovca jednoj osobi prodao marihuanu dok je maloljetnici omogućio konzumiranje marihuane i MDMA te uz nju omogućavao konzumiranje marihuane trima mladim osobama.

Policijski službenici su osumnjičenog oko 1 sat 18. svibnja zatekli u neovlaštenom posjedu 3,9 grama marihuane i dvije tablete MDMA, a u pretrazi kuće i automobila kojima se osumnjičeni koristi pronađene su dvije digitalne vage za precizno mjerenje, 35,22 grama marihuane pakirane u vrećice, par stvari kojima se koristio pri pakiranju te mobitel.

Facebook Comments