Vrbovec: Vijećnica Štefica Fintić upozorila na stanje ceste prema Peskovcu i na rasvjetu u Lonji

17. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Vrbovec: Vijećnica Štefica Fintić upozorila na stanje ceste prema Peskovcu i na rasvjetu u Lonji


Vijećnica Štefica Fintić (HDZ) imala je nekoliko pitanja za gradonačelnika na aktualnom satu posljednjeg ovogodišnjeg Gradskog vijeća Grada Vrbovca.

– Prvo pitanje odnosi se na lokalnu cestu prema Peskovcu. Cesta je nedugo asfaltirana, ali bankine još uvijek nisu navožene. Ljudi se bune, jer je već puno automobila tamo oštećeno- rekla je Štefica Fintić i osvrnula se na javnu rasvjetu u Lonji.

-Došlo je do zamjene drvenih stupova javne rasvjete betonskim. Most na Lonji je potpuno neosvijetljen. Isto je s okolicom oko mosta, a i dosta lampi ne radi u drugim ulicama- kazala je vijećnica Fintić.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je narudžbenica poslana Županijskim cestama i obećali su to riješiti ovaj tjedan. Moramo vidjeti na kojim sve mjestima treba postaviti lampe na području cijelog grada. Lampe koje ne svijetle treba prijaviti komunalnom redaru- zaključio je Kralj.

prigorski.hr

Facebook Comments