Vraća se regionalno izdanje Večernjeg lista na područje Bjelovarsko-bilogorske županije

20. prosinca 2017. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Vraća se regionalno izdanje Večernjeg lista na područje Bjelovarsko-bilogorske županije

Damir Špehar/Pixsell


Na području Grada Bjelovara i cijele Bjelovarsko-bilogorske županije Večernji list, kao medij ima dugogodišnju tradiciju od gotovo 60 godina. U Bjelovaru je postojalo i dopisništvo Večernjega lista koje je s radom počelo krajem 70.-ih godina prošloga stoljeća.

U veljači 2015. godine to se dopisništvo ugasilo. Gradonačelnici svih gradova Bjelovarsko-bilogorske županije odlučili su dopisništvo vratiti. U skladu s tim danas su predstavnici svih županijskih gradova potpisali ugovor s predstavnicima uprave Večernjega lista o poslovnoj suradnji na projektu ‘Regionalna raznolikost Hrvatske kroz lokalna izdanja’.

Potpisivanju su nazočili Damir Lneniček, gradonačelnik Daruvara, Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme, Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice uz domaćina Daria Hrebaka, gradonačelnika Bjelovara koji je projekt ‘Večernjaka’ predstavio zajedno sa Mislavom Šimatovićem, zamjenikom glavnog urednika Večernjeg lista. Nazočila je i Andrea Borošić, predsjednica Uprave Večernji list grupe i direktorica Styrije za Hrvatsku.

prigorski.hr

Facebook Comments