Zagrebačka policija izvijestila je kako je u  petak oko 16.40 u Novoselcu, na području Općine Križ, 45-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,33g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka sjevernom prometnom trakom Moslavačke ulice u smjeru zapada.

Prešao je vozilom na lijevu stranu kolnika, na južnu prometnu traku Moslavačke ulice gdje je udario u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 54-godišnjakinja krećući se južnom prometnom trakom Moslavačke ulice u smjeru istoka, nakon čega je na prilaznom kolniku ispred kućnog broja 142 vozilom sletio s kolnika te zadnjim dijelom udario u nepropisno parkirani automobil zagrebačkih registarskih oznaka, kojeg je tamo parkirala 32-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 45-godišnji vozač te 54-godišnja vozačica, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Ujedno, naknadnim provjerama utvrđeno je da je 45-godišnjak upravljao vozilom za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole, te će zbog počinjenih prekršaja biti sankcioniran redovnim putem.

Također, zbog nepropisnog parkiranja, 32-godišnjakinji je na mjestu događaja izdana obavijest o počinjenom prekršaju.