Vodimo vas na predstavu “Na rubu pameti” Dragana Despota na 15. Culture Shock Festivalu u Križevcima

5. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Vodimo vas na predstavu “Na rubu pameti” Dragana Despota na 15. Culture Shock Festivalu u Križevcima


Nagrađivana kazališna predstava “Na rubu pameti” Dragana Despota u subotu će se odigrati u Križevcima u velikoj dvorani Hrvatskog doma s početkom u 20 sati. Organizator poziva zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice koje se po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti u Art Rock Caffeu i uredu POU Križevci ili online putem sustava Entrio.hr.

Međutim, dvoje sretnika tijekom današnjeg dana mogu osvojiti dvije ulaznice u nagradnoj igri, a koja se sastoji od slijedećih koraka:

1. Lajkajte portal Prigorski.hr na Facebooku

2. Podijelite ovu objavu kao javnu objavu na svojem profilu

3. U komentar na objavi Prigorski.hr označite koga biste poveli na predstavu.

Sretne dobitnike objavit ćemo večeras oko 22 sata.

Monodrama odigrana više od 150 puta u proteklih 7 godina, nastala prema istoimenom Krležinom romanu iz 1938., u dramaturškoj obradi, režiji i glumačkoj interpretaciji Dragana Despota uz glazbu Arsena Dedića. Prepoznata je kao vrhunski kazališni događaj koji je nagrađen svim relevantnim kazališnim nagradama, poput Nagrade Vladimir Nazor, Dujšinove nagrade, Nagrade Marul i Nagrade Slobodne Dalmacije na Marulovim danima te Nagrade Fabijan Šovagović na Festivalu glumca.

U dramaturškoj i glumačkoj interpretaciji romana, Despot se promišljeno i precizno usredotočuje na životnu ispovijed intelektualca koji se usudio otvoreno suprotstaviti moralnoj hipokriziji malograđanskog društva i zbog toga podnosi nemilosrdnu osudu.

prigorski.hr

 

Facebook Comments