Vlak naletio na vozilo, vatrogasci izvukli 60-godišnjaka iz smrskanog automobila

14. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Vlak naletio na vozilo, vatrogasci izvukli 60-godišnjaka iz smrskanog automobila

Srećko Niketić/PIXSELL


Još uvijek nije poznata težina ozljeda koje je zadobio vozač “opela corse” na koju je u nedjelju poslijepodne na pružnom prijelazu u Svetom Petru u Šumi nedaleko Pazina naletio putnički vlak, izvijestila je istarska policija.

Nesreća  se dogodila oko 15.30 sati prilikom prelaska “opela corse”, kojim je upravljao 60-godišnjak, preko željezničke pruge kada je na njega udario vlak koji prometuje na relaciji Pazin-Pula.

“Vatrogasci su izvukli vozača iz smrskanog automobila. Prevezen je u pulsku Opću bolnicu, a težina ozljeda još nije poznata”, naveli su iz istarske policije.

Kako se neslužbeno doznaje, nakon što je vlak udario u vozilo, zanosio ga je nekoliko metara tako da je Opel “pokupio” prometni znak svojom lijevom stranom. Na mjestu događaja intervenirali su vatrogasci koji su morali izvući vozača iz uništenog automobila da bi ga hitna pomoć odvezla u pulsku bolnicu.

Očevid je u tijeku.

 

(Hina)

Facebook Comments