U četvrtak, 30. prosinca vladika križevački Milan Stipić, zajedno s o. Janom Jakubovim, župnikom Vrlike, Kričaka i Zadra, pohodio je Vrliku i tamošnji Centar za rehabilitaciju ”Fra Ante Kekez” gdje je djelatnicima i korisnicima te ustanove čestitao božićne blagdane te razmijenio iskustva o radu s obzirom da i Križevačka eparhija vodi dječji rehabilitacijski dom u Križevcima.

O. Jan Jakubov je zajedno s klapom Drniš, u kojoj i sam pjeva kao tenor, pohodio i mjesto Razvođe, te uručio prigodni dar šesnaestogodišnjaku koji se liječi od teške bolesti i potrebna mu je pomoć za redovne terapije. Prilog je prikupljen na dobrotvornom božićnom koncertu u grkokatoličkoj crkvi u Kričkama koji je održan prethodne večeri.

Uz sakupljeni prilog uručene su i čokolade koje su dar tamošnje čokolaterije. U poslijepodnevnim satima vladika Stipić je zajedno sa župnikom grkokatoličke župe Krista Spasitelja o. Zenjom Zastavnim služio liturgiju za splitske grkokatolike u crkvi Gospe od Dobrića koju je Splitsko-makarska nadbiskupija ustupila za grkokatolicima za bogoslužje.