Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog vrvjela je ljepoticama iz metropole na tradicionalnom i svima dobro poznatom najstarijem izboru „Kraljica Zagreba“, na kojem su se kandidatkinje pokazale u najboljem izdanju i zasjale ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ Vita Sever imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2023., 12. prosinca u hotelu Lone u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma, kao i predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote te prvi i jedini za koji je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, čije će se vino „Iločki traminac“ konzumirati na krunidbi kralja Charlesa III., proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“. Osim spomenutih vina, posjetitelji su uživali i u delicijama Kanaan te degustirali aperitive „Incanto“.

izbor1

foto: Facebook

Djevojke su se predstavile u predivnim i raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, u svečanim i zavodljivim haljinama, odjeći i cipelama austrijskog brenda Högl, kupaćim kostimima modne kuće Pletix uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure se pobrinula Ana Rajner iz frizerskog salona Lenarys, a za šminku je zadužen bio stručni team Callegari. Stručno vodstvo Cro Starsa osmislilo je koreografiju i uvježbavanje atraktivnog nastupa.

Program su vodili poznati voditelji Doris Pinčić i Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevale su istaknute zvijezde Boris Novković i Ana Bertić, dok je sve nazočne zabavila plesna skupina Megablast.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Zlatarna Dodić, Poliklinika Medikol, Semark, Poliklinika Rotim, Sherri Hill, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks, frizerski salon Lenarys i Cro Stars.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.