Članovi Udruge vinogradara i voćara koprivničkog kraja Fran Galović u petak, 12. travnja, održali su redovnu 21. godišnju izvještajnu i izbornu Skupštinu.

Skupština je održana u Domu kulture u Starigradu, a za novi mandat predsjednika Udruge, ponovno je podrškom svih članova izabran Velimir Briški.  Članovi su na skupštini raspravljali i o izboru radnog predsjedništva, o izvješću rada u protekloj 2023. godini, kao i o financijskom planu i programu rada u tekućoj 2024. godini.

Skupštinare je uime Grada Koprivnice pozdravio gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Lijepo je znati da zahvaljujući vašem velikom radu i trudu, naše vinogradarstvo ide naprijed, da stvarno imamo sve više jako dobrih vina i da možemo biti rame uz rame s onima najboljima što ima Hrvatska”, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Zadovoljstvo s radom udruge istakao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je svim članovima poželio što rodniju godinu i kvalitetnije vino.

Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_03 Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_04 Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_05 Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_06 Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_08 Udruga_vinogradara_i_vocara_Fran_Galovic_09