Večeras je održana 18. sjednica dubravskog predstavničkog tijela, a vijećnici su raspravljali o 14. točaka dnevnog reda. Većina odluka donijeto je jednoglasno, a jednoglasno je donijeto i polugodišnje izvješće općinskog načelnika Tomislava Okroše.

-Iza nas je 18. sjednica Općinskog vijeća Općine Dubrava, puno se radilo i na pola mandata smo odradili već 18 sjednica. Veseli me što je većina točki dnevnog reda usvojena jednoglasno, kao i moje izvješće o radu u drugoj polovici 2022. godine.

okrosa dubrava

Posebno želim izdvojiti 5. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Dubrava. To su sveobuhvatne izmjene, dosta dugo smo sve pripremali i usklađivali i prije neki dan smo dobili završno mišljenje Zagrebačke županije. Tu je bilo više od 35 zahtjeva, a većina ih je bilo usvojeno, što fizičkih, što pravnih osoba, a išlo se u smjeru olakšavanja i povećavanja gospodarskih aktivnosti na području Općine.

Posebno veseli što smo tim promjenama prostornog plana Općine Dubrava omogućili nastavak velikog projekta izgradnje Regionalnog centra za razvoj stočarstva Dubrava – poručio je Okroša.

dubrava1 dubrava2 dubrava3 dubrava4 dubrava5 dubrava6 dubrava7