Vijećnica Marcela Ledinski Mitrov upozorila na loše stanje u Čerkezovoj ulici

20. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Vijećnica Marcela Ledinski Mitrov upozorila na loše stanje u Čerkezovoj ulici


Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca pitanje za gradonačelnika imala je vijećnica Marcela Ledinski Mitrov

-Stanovnici Čerkezove ulice su izrazito razočarani radovima jer su se instalacije koje su novonapravljene sada poništene novim radovima i dobili su informaciju da će radovi završiti tek u petom mjesecu. Kad bi ta ulica mogla biti gotova?

Gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je i on nezadovoljan stanjem u Čerkezovoj ulici.

-Još od proljeća smo imali više koordinacija i sastanaka sa Županijskom upravom za ceste i kako bi se krenulo na vrijeme u sanaciju, ali oni su sada krenuli nedavno kada je loše vrijeme.

kralj

Još jednom se ispričavam svima koji trpe zbog ovoga. Mi smo nogostup napravili još u 11. mjesecu i žao mi je da nas Županija nije u tome popratila. Ta županijska firma je ušla u ulicu kao razbojnik i uništili su sve instalacije koje su tamo postavljene, pa su to morali popravljati. Prije ožujka to neće biti gotovo, ali sigurno neće čekati svibanj – rekao je Kralj.

Facebook Comments