Zajednica športskih udruga grada Križevaca upriličila je u petak pod gradskim pokroviteljstvom u dvorani Turističkog i informativnog centra proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u 2021. godini.

maslic2

Tomislav Maslić iz Košarkaškog kluba Radnik proglašen je zaslužnim sportskim djelatnikom Križevaca za 2021. godinu u izboru Zajednice športskih udruga. Tajnik i sportski direktor kluba koji je lani proslavio 50. obljetnicu, nekadašnji prvoligaški igrač koji je igrao u Križevcima, a karijeru završio u Radniku. Vidno je bio dirnut priznanjem.

maslic

“Došao sam u Križevce prije 12 godina, a 10 godina imam osobnu iskaznicu na grad Križevce. Puno mi ovo znači. Križevci su moj dom. Svi dijelimo veliki entuzijazam i to je nešto što nas vodi, ne samo kroz sport nego, općenito, u životu kako bi bili bolji ljudi i kako bi stvorili bolju zajednicu.”-rekao je Maslić na dodjeli priznanja najuspješnijim sportašima grada u petak navečer u Križevcima. Zanimljivo je spomenuti da je priznanje primio na desetu godišnjicu braka i da je, naravno, bio najviši na svečanosti križevačkog sporta sa svojih 205 centimetara.

Pogledajte video.