[VIDEO] Vrijedni članovi DVD-a Hlebine nose namirnice i lijekove starijim sumještanima i kontroliraju provedbu mjera Nacionalnog stožera

25. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [VIDEO] Vrijedni članovi DVD-a Hlebine nose namirnice i lijekove starijim sumještanima i kontroliraju provedbu mjera Nacionalnog stožera


U cilju kontrole okupljanja i kretanja na javnim površinama, članovi DVD-a Hlebine dva puta dnevno obilaze ulice u općinskim naseljima.

Osim kontrole, vrijedni članovi DVD-a nose živežne namirnice i lijekove potrebitima.

U neformalnom razgovoru istaknuli su nam kako su mještani Općine dobro upoznati sa zabranom okupljanja i najnovijom zabranom napuštanja mjesta prebivališta.

– Mještani su ozbiljno shvatili sve odluke Nacionalnog stožera te se drže propisanih mjera, tako da nemamo previše posla. Dva puta dnevno, obilazimo mjesto. Prijepodne i predvečer. Za sada nije bilo nikakvih problema. Osim toga starijim stanovnicima koji su se javili u Općinu, a nisu u mogućnosti sami otići u trgovinu ili ljekarnu, dostavljamo živežne namirnice i lijekove – kazali su članovi DVD-a.

 

Facebook Comments