Svečanom sjednicom proslavljen je Dan Općine Sveti Ivan Žabno.

Pohvalnica i posebna nagrada Općine Sveti Ivan Žabno dodijeljena je Mateju Vinceju, za osvojeno prvo mjesto na kriterijskom turniru Kadetske hrvatske taekwondo reprezentacije.

Zahvalnica Općine Sveti Ivan Žabno dodijeljena je predsjednici Udruge hrvatske žene Sveti Ivan Žabno Sandri Jandrijević i DVD-u Cirkvena.

Nagrada Općine Sveti Ivan Žabno dodijeljena je učiteljici Katarini Rožman, a nagrada Općine Sveti Ivan Žabno za životno djelo dodijeljena je profesorici Višnjici Radić.

Dsc 9867

Uime svih nagrađenih zahvalila se Višnjica Radić. -Većina nas dolazi iz iznimno zahtjevne djelatnosti, a to su odgoj i obrazovanje. U današnjim vremenima bitno je da odgajatelj, učitelj i stručni suradnik uspješno upućuje djecu i mlade u proces stjecanja znanja, ali i da im usadi vrline za život i suživot s drugima. Kroz ovih 26 godina svog radnog djelovanja u Svetom Ivanu Žabnu, pokušala sam na brojne generacije prenijeti dio svog znanja. Ljubav prema svim vrstama glazbe, posebno tradicijske. Mnogi moji bivši učenici danas se aktivno bave glazbom – kazala je Radić te izrazila čast na dobivenoj nagradi za životno djelo. -Ova nagrada nije priznanje samo mom radu i zalaganju, već i onima koji su bili uz mene na mojemu putu – zaključila je.