[VIDEO] Talent mlade Kalinovčanke Lorene Vlašić prepoznala diskografska kuća iz Sarajeva

16. travnja 2019. Autor: prigorski.hrFoto & Video[VIDEO] Talent mlade Kalinovčanke Lorene Vlašić prepoznala diskografska kuća iz Sarajeva

Mlada Kalinovčanka Lorena Vlašić snimila cover pjesme Zaledi grijeh za poznatu diskografsku kuću. Osim u pjevanju, mlada Lorena niže velike uspjehe i u šahu u kojem je čeka državno prvenstvo.

Podsjetimo, o taleniranoj Loreni već smo pisali OVDJE kada je osvajala europske festivalske pozornice. Prema riječima njene obitelji, ljeto će za nju biti izuzetno radno, jer će se osim šaha naći i poneki nastup, a možda i neka nova velika prilika. Najnoviji uspjeh 12-godišnje Lorene Vlašić njene karijere ostvario se u Bosni i Hercegovini. Naime, najpoznatija sarajevska diskografska kuća AL Music prepoznala je talent ove mlade djevojke i snimila cover pjesme Zaledi Grijeh koju u originalu izvodi Ilma Karahmet, a autor je Amil Lojo.

Lorena prati dosta poznatih osoba i oni prate nju, budući da su ju prepoznali dogovorili smo snimanje covera. Na snimanju su joj rekli da za njezinih 12 godina ima ogroman talent i da mora i dalje puno raditi i boriti se jer je na estradi velika gužva te uspijevaju samo najuporniji. Jako je zadovoljna snimljenim coverom i čast joj je što je uopće dobila tu priliku – kazali su njeni roditelji.

Sljedeći izazov za Lorenu odlazak je u Poljsku 2. svibnja na finale jednog velikog festivala na kojem će nastupiti s pjesmom Shallow, a nakon toga će snimiti duet sa poznatim reperom Toni Tuklan.

prigorski.hr

Facebook Comments