🎦 SUZE I BOL Rukometašice se opraštaju od Zlatka Saračevića

22. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sport 🎦 SUZE I BOL Rukometašice se opraštaju od Zlatka Saračevića

Damir Špehar/PIXSELL


Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatan “Zlatko” Saračević (59) umro je jučer u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Članice RK Podravka Vegeta oplakuju smrt trenera Zlatka Saračevića. Najshrvanija je bila kapetanica ekipe Dragica Džono. -Vodio nas je kroz najveće i najteže trenutke. Bio je veliki čovjek i veliki stručnjak. Zadnje riječi nam je rekao “cure ja vas volim” – kazala je u suzama Džono.

HRS i Podravka Vegeta otvorit će Knjige žalosti za Saračevića

Hrvatski rukometni savez (HRS) i rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi Zlatku Saračeviću koji je umro u nedjelju.

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći će se upisati 23. veljače od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, dok je knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena danas od 16:00 do 19:00 sati i sutra od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

“Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut,” kazao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac.

Facebook Comments