[VIDEO] Sanghun Seok: Ove sezone Radnik Križevci će biti prvak, a osvojit ćemo i Kup

22. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Intervjui [VIDEO] Sanghun Seok: Ove sezone Radnik Križevci će biti prvak, a osvojit ćemo i Kup


Korejac Sanghun Seok (21), popularni Hun u Križevcima igra nogomet od svoje 18 – te godine.  Radnik Križevci njegov je klub u kojem se razvija u svojoj seniorskoj karijeri. Razgovarali smo s Hunom na križevačkom stadionu.

-Ovdje sam 3 i pol godine, a smatram da sam zadnje dvije godine dobro igrao u Križevcima. Iako igram defanzivno zabio sam tri pogotka. Ekipa je ove sezone odlična i dobro se nadopunjujemo. Sviđaju mi se Križevci, lijepe su i žene, a ne sviđa mi se kad me djeca zezaju jer ne znaju da sam Korejac.

U kontaktu sam sa svojom obitelji i dva puta godišnje po mjesec – dva boravim sa svojima u Koreji. Ove sezone ćemo biti prvaci i osvojiti Kup – poručio je popularni Hun i napomenuo kako je u korejskoj ligi jako dobar klub Ulsan.

-U daljnjoj karijeri i dalje želim igrati u Hrvatskoj, a nadam se da ću i dalje igrati za križevački Radnik – zaključio je popularni Hun, a u videu možete pogledati nekoliko riječi korejskog nogometaša na engleskom, korejskom i hrvatskom jeziku.