[VIDEO] RAZGOVOR S POVODOM Križevački gradonačelnik Mario Rajn: Ponosan sam na dobivenom statusu “Grad prijatelja djece”, a nastavljamo jednako ulagati u grad i selo

23. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Intervjui [VIDEO] RAZGOVOR S POVODOM Križevački gradonačelnik Mario Rajn:  Ponosan sam na dobivenom statusu “Grad prijatelja djece”, a nastavljamo jednako ulagati u grad i selo


Križevci u srijedu slave svoj 767. rođendan, a križevački gradonačelnik u razgovoru povodom Dana grada rekao nam je na što je ponosan, koji su planovi u narednim godinama, a otkrio nam je i nekoliko detalja iz privatnog života.

Rajn je kazao kako je posebno ponosan na dobivenom statusu “Grad prijatelja djece”. -Jasno smo krenuli u smjeru energetske neovisnosti. Nadalje, želimo jednako ulagati i u grad i u selo i da u sve to uključujemo građane direktno da žive s gradom da sukreiraju lokalnu politiku. -kazao je Rajn.

Do kraja mandata Rajn je istaknuo kako planira i dalje ulagati u školstvo, u sportsku infrastrukturu, prvenstveno misleći na atletsku stazu i stadion, ali i na sportsku dvoranu kod OŠ Ljudevita Modeca.

-Očekujem daljnje povećanje stavke za mjesne odbore, kako bi maksimalno pokušali oživjeti život na selu, a sve zbog našeg trećeg cilja – upravljanje poljoprivredom. Tu je projekt agrocentra za kojeg čekamo natječaje. – istaknuo je Rajn te dodao kako im je cilj dodatno potaknuti male proizvođače.

Pogledajte video kojeg je pripremila Ana Vugrin.

Facebook Comments