Više od stotinu motociklista sudjelovalo je proteklog vikenda u Slavonskom Brodu na cestovnoj utrci za prvenstvo Hrvatske.

Posebno zanimljivo je bilo kod brzinaca u klasama 125, 300, 600 i 1000. Dominirali su Križevčani. U klasi 125 SP pobijedio je Mislav Perkušić (MCK NOVA RAČA). Drugi je bio Danijel Behtan (MRK SVETI IVAN ZELINA), a treći je bio Vilim Babić (MK KRIŽEVCI). Mislav Perkušić slavio je i u nedjelju, drugi je Bio Vilim Babić, a treći Mihael Kušić.

U utrci 300 SSP slavio je Josip Jačmenjak (MK KRIŽEVCI). Drugi je bio Valentin Knapić (MK KRIŽEVCI ) i treći Franjo Puček (MK KRIŽEVCI). U nedjeljnoj utrci pobijedio je Valentin Knapić ispred Josipa Jačmenjaka i Franje Pučeka.

U klasi 600 SST pobijedio je Karlo Gršić (MK KRIŽEVCI). Drugi je bio Antonio Čiko (ZLATNI LUG RACING), a treće mjesto osvojio je Karlo Borko (MK KRIŽEVCI). Karlo Gršić bio je najbrži i u nedjeljnoj utrci.

U klasi 1000 SST pobijedio je Luka Nervo (MK KRIŽEVCI). Drugo mjesto osvojio je Antonio Čiko (ZLATNI LUG RACING), a treći je bio Antonio Marić (URPMS BIG BIKE RACING). Luka Nervo slavio je i u nedjeljnoj utrci. Pogledajte u videu vožnju Luke Nerve.

Križevčani su vodeći i u poretku klubova.