Manda je prije 14 godina sudjelovala u ‘Večeri za 5’, ali to nije htjela priznati ostalim kandidatkinjama

Na ‘Večeri za 5 na selu’ četvrta ovotjedna domaćica bila je Manda. Ono što je cijeli tjedan tajila kandidatkinjama, otkrila je pred kamerama, ovo joj nije prvi put da je u ‘Večeri za 5’!

“Da, 2007. ili 2008. godine, ne sjećam se točno. Može biti kasna jesen 2007. godine, najvjerojatnije”, pokušavala se prisjetiti.

Na pitanje produkcije kako joj je to iskustvo bilo, s osmijehom je komentirala: ”
Dobro čim sam pobijedila!” Manda je odgovorila i na pitanje smatra li da joj je to prednost u odnosu na druge kandidatkinje:

“To ne mora značiti da je prednost i drugi dobro kuhaju. Jedino što mi nije sad… Manja je trema jer znam kako sve ide, jedino to može prednost”, zaključila je. “Uopće ne mislim na pobjedu niti razmišljam o tome”, komentirala je. Pogledajte video.

Dragica je pak bila frapirana kad joj postavljeno pitanje zna li da je Manda već bila u kulinarskoj emisiji. “Mislim da je to prednost, itekako! Mi smo prvi put, prvi dan smo bile smrznute, drugi dan smo se otopile, a sutra ću se ja smrznuti”, komentirala je Dragica.

“Ja iskreno, ovo mi je prvi glas da je sudjelovala”, rekla je Marina dok je Đurđica bila iznenađena: “Ja nisam čula…”, komentirala je.

Nešto kasnije, kad su gošće došle kod Mande na večeru, Đurđica je rekla Mandi: ‘Imam jedno pitanje za tebe, da si ti već bila u ‘Večeri za 5′?’, a Manda joj je odgovorila: ‘Otkud ti to? Ne.’

“Mi mislimo da je to laž”, komentirala je Dragica, a kasnije je pred kamerama, dok nije bilo domaćice komentirala da je možda ipak bila u inozemstvu, recimo u Njemačkoj gdje je radila.

No, tu nije bio kraj raspravi. Manda se grčevito branila: “Pa nisam bila! Sto posto! Otkud vam to? Što ste navalili na mene?”, odgovorila je.

Đurđica joj nije povjerovala, ali zato Marina je.