[VIDEO] Kod Gradeca jedna osoba bacila se pod vlak, a prometna nesreća dogodila se u Carevdaru

1. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Crna kronika [VIDEO] Kod Gradeca jedna osoba bacila se pod vlak, a prometna nesreća dogodila se u Carevdaru


Kako doznajemo večeras je došlo do prekida željezničkog prometa kod Gradeca. Naime, prema prvim informacijama ženska osoba završila je pod vlakom. HŽ je objavio da je prekinut željeznički promet na dionici Križevci – Vrbovec zbog incidentnog događaja i da će putnici biti prevezeni autobusom.

Čitateljica iz vlaka nam je potvrdila kako je putnicima u vlaku kondukterka rekla da se dogodila nesreća na pruzi te da se jedna osoba bacila pod vlak. -Za desetak minuta do pruge su došla tri policijska vozila i vozilo hitne pomoći. Nakon sat i 20 minuta kondukterka nam je rekla da možemo tražiti privatni prijevoz ako imamo nekog u blizini i da pješke putnici mogu do perona Gradec – kazala nam je putnica iz vlaka.

nesreca7

Nekoliko desetaka kilometara dalje večeras se  dogodila još jedna nesreća, ali u cestovnom prometu. Nesreća se dogodila na cesti Križevci – Koprivnica. Na terenu su hitna, policija i vučna služba. Više informacija znat ćemo nakon policijskog očevida. Donosimo video iz Carevdara.