Nakon neugodnog poraza od Španjolske na startu EURO-a, hrvatska reprezentacija je u nedjelju trenirala u svojoj bazi u Neuruppinu.

Kako je izbornik Zlatko Dalić, kazao, nakon “teške noći nakon poraza”, hrvatska reprezentacija je u nedjelju prije podne imala trening u svom kampu u Neuruppinu.

Treningu je prisustvovalo 15 igrača, dok je 11 igrača koji su započeli utakmicu protiv Španjolske dobilo poštedu.

Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić je berlinsku utakmicu protiv “Furije” otvorio u sastavu Livaković – Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Brozović, Modrić, Kovačić – Majer, Kramarić, Budimir.

Rezultat 0-3 sve govori kako su igrali hrvatski reprezentativci, stoga ne čudi što je Dalić najavio promjene u sastavu.

“Danas ćemo analizirati Albaniju, našu igru protiv Španjolske, pokušat ćemo nešto promijeniti. Mi moramo dobiti tu utakmicu. Napravit ćemo i promjene, ne mogu o detaljima,” kazao je izbornik na današnjem druženju s novinarima.

Premda je težak poraz sasvim sigurno ostavio traga na igračima, nemaju previše vremena za tugovanje jer je ogled protiv Albanije već za tri dana. U susretu protiv Italije, momčad koju vodi brazilski stručnjak Sylvinho je pokazala kako može biti opasna.

Za Hrvatsku će to biti “finale prije finala”. Novim porazom bi vjerojatno zaključili svoju priču na EURO-u, dok nas remi, a posebno pobjeda vraćaju u igru za prolaz skupine.

“Trebamo brzo ići dalje, u srijedu je za nas finale,” poručio je Ante Budimir.

“Vatreni” će u svojoj njemačkoj bazi trenirati i u ponedjeljak, dok će u utorak vježbati na Volksparkstadionu u Hamburgu. Utakmica je u srijedu u 15.00 sati.