[VIDEO] Elizabeta Vida dobila je za Božić dres vatrenih s potpisima svih igrača

10. siječnja 2022. Autor: prigorski.hrFoto & Video[VIDEO] Elizabeta Vida dobila je za Božić dres vatrenih s potpisima svih igrača

Foto: Damir Špehar/PIXSELL


Elizabeti Vida, štićenici bjelovarske Inkluzije, izbornik Zlatko Dalić poslao je za Božić dres hrvatske nogometne reprezentacije (Luke Modrica) sa potpisom igrača, a dres joj je uručio Slavko Priščan, dopredsjednik HNS-a. Beti, kako je od milja zovu, prije tri godine ispunila se velika želja da upozna izbornika Dalića, pišu 24sata.

Gostovanje reprezentacije, koja je nakon srebra iz Moskve sa Svjetskog prvenstva u nogometu odigrala revijalnu utakmicu u Bjelovaru, bio je trenutak kad joj se ostvario san. Tad ju je poznanik odveo do Dalića koji ju je čvrsto zagrlio. Za taj zagrljaj je rekla da je poput zagrljaja oca kojeg nikad nije upoznala.

Izbornik joj je tad obećao dres. Kad su svi već pomalo zaboravili na obećanje, Modrićev dres s potpisima Zlatka Dalića i najbližih suradnika dobila je iz ruku dopredsjednika HNS-a Slavka Prišćana. Prije uručenja dres je doputovao iz Madrida, gdje je Luka Modrić, kao kapetan “vatrenih”, stavio svoj potpis uz suigrača Ivana Perišića.

Na dresu je ispisana poruka: “Za Elizabetu”.

 

[ssba]