[VIDEO] Dođi, iscijeli – prvi samostalni singl Križevčanke Tamare Perc

21. listopada 2021. Autor: prigorski.hrFoto & Video[VIDEO] Dođi, iscijeli – prvi samostalni singl Križevčanke Tamare Perc

Spot “Dođi, iscijeli” Križevčanke Tamare Perc ugledao je svjetlo dana.

“Dragi prijatelji, dragi pratitelji stranice, svi vi koji pratite moj rad i potičete me na stvaranje…s velikom radošću vam predstavljam svoju, ne prvu općenito ali prvu pjesmu u samostalnoj izvedbi, i prvu od mnogih koje će, nadam se nastajati kroz vrijeme koje dolazi….ova pjesma dugo je čekala da ugleda svjetlo dana i nije bilo lako ostvariti taj put ali neizmjerno sam zahvalna Gospodinu što mu se svidjelo ostvariti tu moju želju i čežnju srca.

Zahvalna sam i divnim ljudima koji su omogućili da ona ugleda svjetlo dana; Saši, koji je od moje “male” pjesme napravio čudo svojim aranžmanom i zvukom. Petri i Matiji koji su pjevali skupa sa mnom i time još više obogatili cijeli zvuk. Ivanu s cijelom ekipom koju je okupio; od glumice, snimatelja, montažera, na fenomenalnoj ideji za spot koju je skupa s njima realizirao… mojoj dragoj Ozani koja me potakla uopće da dovršim pjesmu i osmislila njen molitven dio…svim prijateljima koji me potiču, hrabre, mole za mene…zbog vas svih, a i dragog Gospodina koji nas sve povezuje, ovo sve ima smisla, itekako ima.

Neka je proslavljen Gospodin nad Vojskama, neka se proslavlja u našim životima i po našim talentima.
Lajkajte, dijelite, pretplatite se na moj kanal, jer tako potičete moje daljnje stvaralaštvo i na taj način mi pomažete. Hvala od srca, Božji blagoslov neka se na sve nas obilno izlije”, objavila je na svojoj Facebook stranici Tamara Perc.

Pogledajte spot.

[ssba]