­čÄŽ BO─ćANJE Gudi─ç i Picig osvojili Kri┼żevce, Bruji─ç i Aleksovski slavili u revijalnom turniru

15. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport ­čÄŽ BO─ćANJE Gudi─ç i Picig osvojili Kri┼żevce, Bruji─ç i Aleksovski slavili u revijalnom turniru


Gotovo pet sati trajalo je lijepo subotnje dru┼żenje u Kri┼żevcima uz bo─çanje. Igralo se na terenu Bo─çarskog kluba Bulin-Pan, a snage su u grupi odmjerili parovi Gudi─ç – Picig, Slave─Źki – Mikle─Źi─ç, Zorko – Tremski.

Dobro igru prikazali su Zorko i Tremski, ali nisu mogli do pobjede protiv Slave─Źkog i Mikle─Źi─ça te Gudi─ça i Piciga. Svi susreti igrani su do sedam i u dramati─Źnom susretu Mikle─Źi─ç i Slave─Źki su pobijedili Gudi─ça i Piciga rezultatom 7:5, ali u finalu sasvim druga─Źiji rasplet.

Gudi─ç i Picig su zadr┼żali mirnu ruku i nanizali sjajne poteze i stigle do pobjede od 7:1. Susret je zavr┼íen iako je tandem Gudi─ç i Picig imao otvorenu situaciju s jo┼í pet bo─ça. Sudio je Stevo Bruji─ç.

U revijalnom dijelu Bruji─ç i Aleksovski su bili neprikosnoveni, a sjajne poteze proslavljenog hrvatskog atleti─Źara, peterostrukog hrvatskog olimpijca Branka Zorka i tajnika Bo─çarskog kluba Bulin – Pan Steve Bruji─ça mo┼żete pogledati u videu. Dodajmo kako je prije nekoliko dana Bruji─ç proslavio ro─Ĺendan, a iznimno ga veseli sve ve─çi interes za ovaj sport u Kri┼żevcima.

Nakon natjecanja odr┼żano je zajedni─Źko dru┼żenje, a pobjednik bo─çarskog dana i jedan od ─Źelnih ljudi Sportskih igara mladih Tihomir Gudi─ç kazao nam je kako je zadovoljan prikazanom igrom i da svaki slobodni trenutak koristi za bavljenje sportom.

PRO_5014 PRO_5015 PRO_5018 PRO_5041 PRO_5042 PRO_5048 PRO_5051 PRO_5059 PRO_5066 PRO_5069 PRO_5070 PRO_5076 PRO_5078

Facebook Comments