🎦 BOĆANJE Gudić i Picig osvojili Križevce, Brujić i Aleksovski slavili u revijalnom turniru

15. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport 🎦 BOĆANJE Gudić i Picig osvojili Križevce, Brujić i Aleksovski slavili u revijalnom turniru


Gotovo pet sati trajalo je lijepo subotnje druženje u Križevcima uz boćanje. Igralo se na terenu Boćarskog kluba Bulin-Pan, a snage su u grupi odmjerili parovi Gudić – Picig, Slavečki – Miklečić, Zorko – Tremski.

Dobro igru prikazali su Zorko i Tremski, ali nisu mogli do pobjede protiv Slavečkog i Miklečića te Gudića i Piciga. Svi susreti igrani su do sedam i u dramatičnom susretu Miklečić i Slavečki su pobijedili Gudića i Piciga rezultatom 7:5, ali u finalu sasvim drugačiji rasplet.

Gudić i Picig su zadržali mirnu ruku i nanizali sjajne poteze i stigle do pobjede od 7:1. Susret je završen iako je tandem Gudić i Picig imao otvorenu situaciju s još pet boća. Sudio je Stevo Brujić.

U revijalnom dijelu Brujić i Aleksovski su bili neprikosnoveni, a sjajne poteze proslavljenog hrvatskog atletičara, peterostrukog hrvatskog olimpijca Branka Zorka i tajnika Boćarskog kluba Bulin – Pan Steve Brujića možete pogledati u videu. Dodajmo kako je prije nekoliko dana Brujić proslavio rođendan, a iznimno ga veseli sve veći interes za ovaj sport u Križevcima.

Nakon natjecanja održano je zajedničko druženje, a pobjednik boćarskog dana i jedan od čelnih ljudi Sportskih igara mladih Tihomir Gudić kazao nam je kako je zadovoljan prikazanom igrom i da svaki slobodni trenutak koristi za bavljenje sportom.

PRO_5014 PRO_5015 PRO_5018 PRO_5041 PRO_5042 PRO_5048 PRO_5051 PRO_5059 PRO_5066 PRO_5069 PRO_5070 PRO_5076 PRO_5078

Facebook Comments