Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada.

Večeras je u HNK u Zagrebu održana večer glamura u još jednom izdanju najprestižnije i najvažnije medijske nagrade u Hrvatskoj – Večernjakove ruže.

U kategoriji Radijska emisija godine pobjedu je odnijela emisija ‘Purgeraj’.

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža

– Pozdravljam sve vas u HNK i dragi naši gledatelji, sve koji volite lijepi Zagreb grad i hvala svim našim suradnicima i poštovateljima i onima koji nas vole. Ova ruža događa se uoči 70. rođendana Radio Sljemena, pozivamo vas da nas slušate 17. travnja. Svima šaljem kušlec, ak ne znate kaj je to, naučili bumo vas u ‘Purgeraju’ – kazala je dobitnica Križevčanka Tanja Baran.

Križevčanka se oglasila i na društvenim mrežama. “Bok purgeri, bok purgerice, bok dotepenci, došljaci i dojdeki, bok svima kojima je Zagreb u srcu, bok svima vama koji ste u zajedništvu sa mnom iznijeli “Purgeraj” Radio Sljemena i darovali emisiji Večernjakovu ružu.
Hvala na svakom.glasu i svakoj potpori!
Razmišljam kako do Ruže, bez obzira na kvalitetu i slušanost programa, nije lako doći. Treba se poklopiti više faktora. Zaključujem da me i dragi Bog odlučio malo pomaziti… Fala vam lepa i živeli!”, poručila je.

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža