VELIKO FINALE Marijana nakon teških riječi oprostila Hakiji

18. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti VELIKO FINALE Marijana nakon teških riječi oprostila Hakiji


Voditeljica RTL-ovog showa “Ljubav je na selu” Marijana Batinić rekla je da svi vide da Hakija gaji neke osjećaje prema Marijani, no ona je rekla da to nije istina i da njih dvoje više nemaju ništa. ‘

‘Pokušala sam s njim razgovarati, svi su išli sa mnom kao podrška, ali nije mi želio otvoriti vrata”, otkrila je Črlenec te poslije rekla da ne voli Hakiju. Batinić joj je rekla da smatra kako to nije istina jer je upoznala njezinu drugu, nježniju stranu te da je takva otkako je bila u društvu s Hakijom.

”Ma ja bih prešla preko njegovog ponašanja i ignoriranja da Bahra i Valter nisu čuli kad je izgovorio da ima curu u Zagrebu, a taj isti dan si ga, Marijana, pitala zašto je takav prema meni”, kazala je Črlenec.

Batinić je rekla Hakiji da sad ima priliku izjasniti se. ”Upecala se, brate, to je fora. Marijana nekada ima problem s povjerljivošću i svaku šalu shvati preozbiljno”, rekao je Hakija te dodao da ima pozitivno mišljenje o Marijani, a onda u kameru rekao da se ohladio zbog njihove ‘privatne stvari’.

Nakon svađe, Hakija ju je upitao je li zainteresirana za njihov valcer, a nakon nagovaranja Marijana je pristala pa su zaplesali i dobili aplauz svih prisutnih – osim Nikoline.

 

Facebook Comments