VELIKI SKUP U VRBOVCU Kandidat za gradonačelnika Dejan Jaić poručio: Vjerujem u zajedničku pobjedu

22. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno VELIKI SKUP U VRBOVCU Kandidat za gradonačelnika Dejan Jaić poručio: Vjerujem u zajedničku pobjedu


Danas je na Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu održano službeno predstavljanje kandidata za gradonačelnika grada Vrbovca Dejana Jaića i kandidata za zamjenika gradonačelnika Mije Mijatovića ispred stranka HDZ, SKnl, HSS Braće Radić, BM 365 – Stranke rada i solidarnosti, HSU i HNS – liberalni demokrati.

PRO_7785

Predsjednik vrbovečkog HDZ-a Damir Tomljenović poručio je kako  je u izrazito zadovoljan što je u Vrbovcu došlo do velike koalicije. -Prije četiri godine je HDZ ima samo HSU za partnera, a danas smo svi zajedno. HDZ je postala stranka koja široko prihvatljiv partner i vratit će se da upravlja gradom. Bili smo konstruktivna oporba, a na kraju smo postali i većina u gradskom vijeću – rekao je Tomljenović i dodao kako sada Vrbovec ima neiskusnog gradonačelnika.

tomljenovic

-Vlada RH je 60 milijuna kuna osigurala više nego u prijašnjim razdobljima, a mi to nigdje ne vidimo. Zato smo se odlučili podržati Dejana Jaića koji je već bio dogradonačelnik i u gradu Zagrebu vodi velik resor i Miju Mijatovića, dugogodišnjeg HDZ-ovog vijećnika i predsjednika Kluba HDZ-a i HSU-a, čovjeka koji je pokazao da zna što se događa u gradu. Gospodo zašto su vas napustili svi koalicijski partneri? – upitao je Tomljenović čelne ljude grad i poručio gradskoj vlasti da su imali četiri godine vlasti koje nisu iskoristili.

Kandidat za gradonačelnika Vrbovca Dejan Jaić rekao je kako svaki kotačić u nizu da dođe do pobjede 16. svibnja. -Učio sam dvije godine od najboljeg, od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Vjerujte da najbolji program ima ova koalicija HDZ, HSU, NL Stjepan Kožić, HNS, 365 Stranka rada i solidarnosti i HSS Braće Radić.

jaic

Hvala HSS-u koji se okupio da i meni pomogne. Pisali su da sam okretao kapute. Ne, već kad sam vidio da se ideja braće Radić promijenila napustio sam tu stranku i došao tamo gdje se drži do čovjeka. Vjerujem u zajedničku pobjedu – poručio je Jaić.

PRO_7853

Brigadir Miodrag Demo, član predsjedništva stranke Bandić Milan 365 kazao je kako je došao podržati Dejana Jaića, sina hrvatskog branitelja. -Vjerujem da ćeš uspjeti i jer si učio od najboljeg. Zajedništvo čini uspjeh – poručio je.

demo

Željko Turk, gradonačelnik grada Zaprešića i predsjednik županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije istaknuo je kako ovakva podrška stranaka u Vrbovcu postoji zajednički stav i promišljanje kako zajednički činiti dobro. -Sinergijom grada, županije i Vlade dolazi se do rezultata i 20-ak milijardi eura se nalazi u novim omotnicama u sljedećih sedam godina. Treba ih znati iskoristiti, a to mogu samo oni koji imaju iskustva i zajedništvo, a to će biti Dejan Jaić – kazao je Turk.

turk

mr.sc. Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije i predsjednik Nezavisne liste Stjepan Kožić napomenuo je kako pristup zajedništva sigurno daje rezultate. -Dejan je čovjek koji je uporan, radišan, obrazovan i koji poznaje pravila rada u gradu i županiji. Osoba je koja ima radnog iskustva i koja će stvoriti tim, a svi znate kako je pomagala i Zagrebačka županija da se Vrbovec razvija.

kozic

Moram spomenuti regionalni vodoopskrbni sustav istočnog djela koji okuplja deset općina, četiri grad i 105 tisuća stanovnika Zagrebačke županije i sve će biti priključeni na javnu vodoopskrbnu mrežu. Ako dobijem vaše povjerenje i dalje ćemo stvarati uvjete za obrazovanje, rad gospodarstva, demografiju i svemu što doprinosi boljitku života na  prostoru Zagrebačke županije – rekao je Kožić i dodao kako će se i suradnja s gradom Zagrebom ubuduće još poboljšati.

dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba i predsjednica stranke BM 365 – Stranke rada i solidarnosti kazala je kako grad Zagreb i Zagrebačka županija imaju poseban odnos.

PRO_7945

-Razvoj grada Zagreba bez Zagrebačke županije danas nije moguć. osuđeni smo na suradnju, a to znači da smo osuđeni i na uspjeh. Dejan Jaić je iznimno vrijedan člana našeg zagrebačkog tima. Znam da će on pobijediti u Vrbovcu, ali će moj zagrebački tim izgubiti jednog vrijednog člana. S jedne strane mi je žao, a s druge strane mi je drago jer ćemo imati još jednu adresu gdje ćemo mi Zagrepčani biti dobrodošli – kazala je Pavičević Vukičević i napomenula kako u Vrbovec svake godine dolazi na manifestaciju “Kaj su jeli naši stari” te da voli prigorske brege jer su takvi bregi i u zagrebačkim Remetama.

-Treba podržati program Dejana Jaića za Vrbovec. To je program za mlade, za one srednje dobi koji stvaraju nove vrijednosti, ali i za one koji su možda na zalasku svoje karijere i kojima uvijek treba reći hvala. Slavit ćemo 16. svibnja. Idemo zajedno do pobjede – zaključila je Pavičić-Vukičević.

jaic pavicic
Podršku koaliciji su dali Stanko Grčić, predsjednik Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Branko Šafran, predsjednik županijske organizacije Zagrebačke županije stranke HNS te predsjednik dugoselskog HDZ-a Darjan Budimir, izaslanik stranke HSU Mijo Prgomet, kandidat za zamjenika gradonačelnice grada Zagreba Ivica Lovrić, saborski zastupnik i načelnik Rugvice Mato Čičak, predsjednik stranke Bandić Milan 365 Zagrebačke županije Zvonko Kunić, potpredsjednici stranke Bandić Milan 365 Zagrebačke županije Pave Vukelić i Josip Držaić i brojni drugi gosti.PRO_7842PRO_7933

PRO_7797PRO_7817PRO_7812PRO_7835

PRO_7767PRO_7783PRO_7786PRO_7788PRO_7792PRO_7793

PRO_7879PRO_7957PRO_7899PRO_7965PRO_7911PRO_7914PRO_7975PRO_7915PRO_7991PRO_7996PRO_8007PRO_8018

Facebook Comments