U skladu sa statusom „Grad Križevci – prijatelj djece“ i sukladno potrebama roditelja, Grad Križevci ove je godine u suradnji s osnovnim školama uspostavio uslugu produženog boravka.

U produženom boravku ukupno je 91 dijete, u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Križevci 57, a u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca Križevci 34 učenika od prvog do četvrtog razreda.

produzeni

Roditelji su zadovoljni, a posjetila ih je i HRT-ova ekipa. Tea Ščetarić-Jasek kazala je kako je zadovoljna funkcioniranjem produženog boravka.- Radim od 7 do 15 sati. Andrija ima školu do 11.30. Napiše zadaću, dobije ručak i druži se s prijateljima – kazala je zadovoljna mama Tea dodavši kako je dijete manje na mobitelu i igricama. -Popodne imamo više vremena za zajedničko druženje i šetnje – poručila je.

produzeni20

Nikolina Beljak, voditeljica u dnevnom boraavku Osnovne škole “Vladimir Nazor” kazala je kako su roditelji sigurni da je njihovo dijete na sigurnom i napisalo zadaću.

produzeni16

Andrea Šturbek, voditeljica u dnevnom boravku Osnovne škole “Vladimir Nazor” rekla je kako djeca imaju predviđeno vrijeme za zadaću te da se s kolegicom Nikolinom podijelila među razredima. -Zadaće prekontroliramo, ukoliko je nešto pogrešno onda dijete to ispravi i na nastavu dođe s pravilno napisanom zadaćom – napomenula je Andrea Šturbek.

produzeni18

Troškovi produženog boravka financiraju se iz gradskog proračuna, a roditelji sufinanciraju dodatnu prehranu i dodatne materijale.

produzeni17produzeni2 produzeni3 produzeni6 produzeni8 produzeni9 produzeni11 produzeni13 produzeni14 produzeni15