VELIKI INTERES Sezona klizanja u Đurđevcu produljuje se sve do 16. siječnja

10. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno VELIKI INTERES Sezona klizanja u Đurđevcu produljuje se sve do 16. siječnja


I ove godine posebna atrakcija Adventa u Đurđevcu bilo je otvorenje velikog klizališta na Trgu sv. Jurja. Klizalište je započelo s radom početkom prosinca, a Grad Đurđevac i Turistička zajednica i ove su godine na oduševljenje brojnih mališana s područja grada Đurđevca i okolnih općina organizirali besplatno klizanje.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, klizalište se pokazalo punim pogotkom za građane Đurđevca i ostale posjetitelje. Zbog mnogobrojnih upita, ali i vremenskih neprilika, zbog kojih nekoliko dana nije bilo moguće klizati, Grad Đurđevac i Turistička zajednica produljili su sezonu klizanja sve do 16. siječnja za sve mališane koji se još nisu uspjeli okušati u klizanju.

Svi klizači obavezni su nositi kapu i rukavice te se pridržavati propisanih mjera, a klizalište je otvoreno svaki dan od 10 do 20 sati, a cijena klizanja je 10 kuna, dok je najam klizaljki 5 kuna.