VELIKA TUGA I BOL U VRBOVEČKOM KRAJU U prometnoj nesreći smrtno stradao 28-godišnji Ivan

19. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika VELIKA TUGA I BOL U VRBOVEČKOM KRAJU U prometnoj nesreći smrtno stradao 28-godišnji Ivan


Strašna tragedija dogodila se u srijedu na cesti u Banovu kod Vrbovca. Smrtno je stradao nogometaš Ivan Colarić i to samo stotinjak metara od nogometnog terena gdje je nekoliko sati ranije slavio prvenstvenu pobjedu.

sudar3

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima o prometne nesreće.

Prometna se dogodila oko 20.20 sati. Naime, 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Banovo u smjeru juga.

Dolaskom do kućnog broja 35, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake, iz kojeg razloga je vozilom skrenuo udesno prema zapadnom rubu kolnika.

Sletio je s kolnika u smjeru jugozapada na mekani teren sa zapadne strane kolnika, gdje je podvozjem naletio na betonski most, a potom i na betonsko-žičanu ogradu.

banovo2

Nakon toga, u nastavku nekontrolirane vožnje naletio je na betonski stup elektre te ponovo na betonsko-žičanu ogradu.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 28-godišnji vozač, dok je 29-godišnji putnik lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb.

Od 20.45 do 0.15 sati promet po županijskoj cesti 3034 za teretni promet odvijao se obilazno preko Vrbovca, dok se promet osobnih vozila odvijao po lokalnim okolnim cestama.

sudar2sudar1

 

Facebook Comments