Velika potraga za mladićem kod Varaždina: Pronađen je auto, ali njemu nema još ni traga

5. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Velika potraga za mladićem kod Varaždina: Pronađen je auto, ali njemu nema još ni traga

Nestali.hr/PIXSELL


Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, zaprimili su u petak u 18 sati, prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 26. siječnja 1996. godine u Varaždinu, prenose vijesti.hr.

Prema prijavi, on se istog dana oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim osobnim vozilom marke Fiat Punto.

Matija je u trenutku odlaska od kuće bio odjeven u bijelu majicu s crnim crticama, plave traperice i crne kožne tenisice.

Odmah po zaprimanju dojave, policijski su službenici poduzeli žurne mjere traganja te je vozilo pronađeno oko 20 sati na kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za mladićem i dalje traga, piše Varaždinski.hr.

U subotu je od ranih jutarnjih sati nastavljeno intenzivno traganje te su u potragu uz policijske službenike, uključeni i pripadnici HGSS Stanice Varaždin i vatrogasci VZO Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ.

Matija je u trenutku odlaska od kuće bio odjeven u bijelu majicu s crnim crticama, plave traperice i crne kožne tenisice.

Građani koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju o nestaloj osobi o tome mogu obavijestiti policiju na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Facebook Comments