­čľ╝´ŞĆ Velik interes za cijepljenje u Legradu, sljede─çi punkt u ─Éur─Ĺevcu

24. velja─Źe 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno ­čľ╝´ŞĆ Velik interes za cijepljenje u Legradu, sljede─çi punkt u ─Éur─Ĺevcu


U Vatrogasnom domu u Legradu danas je nastavljeno cijepljenje opće populacije protiv koronavirusa, a mještanima je na raspolaganju bilo 450 doza cjepiva.

Podr┼íku ovoj akciji dali su ┼żupan Darko Koren i zamjenik ┼żupana, ujedno i na─Źelnik Sto┼żera civilne za┼ítite KK┼Ż, Ratimir Ljubi─ç, u prisustvu na─Źelnika Op─çine Legrad Ivana Saboli─ça.

Kao i na prija┼ínjim punktovima u Koprivnici i Kri┼żevcima, ┼żupanijski je Sto┼żer u suradnji sa ┼żupanijskim zdravstvenim ustanovama i lije─Źnicima obiteljske medicine poduzeo sve potrebne aktivnosti da organizacija cijepljenja bude provedena na najvi┼íoj mogu─çoj razini.

cijepljenje legrad korona (3)

Ravnateljica ┼żupanijskog Zavoda za javno zdravstvo Dra┼żenka Vadla potvrdila je kako je sve proteklo prema planu i postavljenim visokim organizacijskim standardima te kako nije bilo gu┼żvi niti ─Źekanja, ┼íto je va┼żno u ovim epidemiolo┼íkim uvjetima jer postoji rizik od ┼íirenja zaraze koronavirusom.

Interes gra─Ĺana je i dalje velik, posljednjih je tjedana porastao za nekoliko tisu─ça te se o─Źekuje da ─çe se procijepiti svi zainteresirani u skladu s dinamikom zaprimanja cjepiva. Gra─Ĺani se pozivaju da se i dalje javljaju svojim lije─Źnicima obiteljske medicine kako bi se prijavili za cijepljenje.

cijepljenje legrad korona (1)

Zamjenik Ljubi─ç naglasio je kako je epidemiolo┼íka situacija na podru─Źju ┼żupanije stabilna, sa silaznim trendom broja novooboljelih, a gra─Ĺane je pozvao da i nadalje budu odgovorni kako se te brojke ne bi pove─çale.

Zahvale svima uklju─Źenima u proces organizacije cijepljenja, koji mo┼że poslu┼żiti kao primjer dobrog rada drugim ┼żupanijama, uputio je ┼żupan, dodav┼íi kako ┼Żupanija, ┼żupanijski Sto┼żer i svi zdravstveni djelatnici od samog po─Źetka podr┼żavaju kampanju ÔÇ×Misli na druge, cijepi seÔÇť i promociju cijepljenja kao najuspje┼ínijeg na─Źina da se pojava koronavirusa dr┼żi pod kontrolom zdravstvenog sustava.

cijepljenje legrad korona (4)

Sljede─çi punkt planiran je za petak, 26. velja─Źe u dvorani Strukovne ┼íkole u ─Éur─Ĺevcu, dok ─çe se 27. velja─Źe cijepiti u Koprivnici u dvorani Srednje ┼íkole u prijepodnevnim i popodnevnim satima.

cijepljenje legrad korona (2) cijepljenje legrad korona (8) cijepljenje legrad korona (10) cijepljenje legrad korona (9) cijepljenje legrad korona (6) cijepljenje legrad korona (5) cijepljenje legrad korona (11)

Facebook Comments