Večerašnjim predavanjem Saše Cecija s “Ruđera” kreće 17. izdanje Culture Shock Festivala

9. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Večerašnjim predavanjem Saše Cecija s “Ruđera” kreće 17. izdanje Culture Shock Festivala


Sedamnaesto festivalsko izdanje otvorit će u četvrtak, 9. rujna Saša Ceci, viši znanstveni suradnik na Zavodu za eksperimentalnu fiziku Instituta Ruđer Bošković.
On će održati predavanje pod nazivom “Kako ne odustati od znanosti”. Iskustva znanstvenika i znanstvenog promotora u svijetu u kojem znanost ne da nije na prvom, ili barem drugom mjestu, nego prečesto nije niti na predzadnjem. Kako djelovati u takvom svijetu i kako nastaviti vjerovati u znanost i kako ne odustati od svega toga, pitanja su koja zanimaju i predavača, a nadamo se i sve ostale sudionike ove manifestacije.
Predavanje počinje u 19:30 u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci.
17. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su KLIK- Križevački laboratorij inovacija za klimu, Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci, Pučko otvoreno učilište Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca. Pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i Koprivničko – križevačka županija.