Mlada majka Marina Holenda dolazi iz mjesta Donji Cubinec pokraj Križevaca, po zanimanju je tekstilna tehničarka, no trenutno je nezaposlena. Voli gledati ‘Večeru za 5 na selu’ te se već neko vrijeme želi okušati u ovoj kulinarskoj emisiji, a sad je napokon skupila hrabrosti i prijavila se.

„Imam dvoje djece, blizance Davida i Nou koji imaju pet godina. Samohrana sam majka i većinu vremena provodim s njima. Za sebe imam vremena kad su oni u vrtiću, ali kad su kod kuće, sve radimo zajedno – spremimo se, dotjeramo i u grad!“ kaže 31-godišnjakinja koja sebe smatra dobrom, komunikativnom i zabavnom osobom iako ne skriva da je tvrdoglava.

„Volim se srediti i našminkati jer sam onda sretnija i veselija i lijepo se osjećam. Karakterno sam dosta tvrdoglava, ali sam uvijek sam spremna za neku veselicu“, priznaje Marina te dodaje kako joj pobjeda u ‘Večeri za 5 na selu’ nije važna, no bilo bi joj drago da uspije oduševiti goste svojim jelima. A na pitanje zašto se prijavila u popularni kulinarski show, kaže: „U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila sam se zbog novog iskustva, novih poznanstava i, naravno, lude atmosfere.“

Kakva će atmosfera biti na Marininoj večeri te kojim jelima planira oduševiti svoje gošće – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.