Večeras finale showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’

9. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Večeras finale showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’


Jozefina Birindžić i Josip Šarić, poznatiji kao Joško, finalisti su osme sezone showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Večeras će ovo dvoje kandidata zasukati rukave i naoštriti noževe jer će u 120 minuta kuhanja morati žiriju pripremiti čak tri jela – zeljanicu, punjene lignje i pečenu patku

„Jozefina je najjača konkurencija, žena zna sve, zna što i kako skuhati, zna sve tehnike i spretna je“, kaže Joško o svojoj opakoj konkurenciji, a ni Jozefini nije lako: „Vjerujem da ćemo oboje dati sve od sebe, nije on baš lak protivnik, bit će teško…“

Danas neće biti ocjenjivanja, već će žiri bilježiti dojmove tijekom kušanja i na kraju će donijeti jednoglasnu odluku o tome tko je pobjednik showa. Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček jako su zadovoljni odabirom finalista te očekuju veliki kulinarski okršaj i vrhunski pripremljena jela.

„Apsolutno sam zadovoljna finalistima. Kod Joška se vidi da je vrsta čovjeka koji sam sebe sabotira, često si zada više zadataka nego ih stigne napraviti, organizacija mu nije jača strana, ali ne da se i bori se. A Jozefina je sve suprotno – potpuno stabilna, smirena, sve najbolje i najljepše misli o njezinom smirenom ponašanju u kuhinji i neka sumnjiva lakoća postoji kod nje. Sve u svemu, sraz jako dvoje različitih ljudi“, ističe Željka.

Tko će se bolje snaći u pripremi finalnog jelovnika i tko će odnijeti pobjedu u osmoj sezoni showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Facebook Comments