VEČERA ZA 5 NA SELU Najviše bodova Sanji, najmanje Kocki!

13. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Gastro kutak VEČERA ZA 5 NA SELU Najviše bodova Sanji, najmanje Kocki!


U petak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ ukusnu je večeru pripremala Sanja Golec iz Bjelovara, što je ujedno bila i posljednja večera u finalnom proljetnom tjednu showa. Iako je ovom kulinarskom druženju stigao kraj, Sanja je zadovoljno slavila svoju pobjedu!

Sanja Golec svoje je goste oduševila već pri samom dolasku, kada ih je ponudila aperitivom iz vrlo zanimljivog bara u obliku kugle zemaljske.

„Već sam prema aperitivu prosudila da će biti dobra večera i dobra večer“, kazala je Mirela, s kojom se složio i Kocka. U veselom tonu ekipa je nastavila i druženje za stolom, a domaćica im je poslužila predjelo – paštetu od pileće jetrice.

„Sanjino predjelo izgleda odlično, zanimljivo i ugodno me iznenadila pileća jetrica“, priznala je Diana, koja je u početku bila sumnjičava prema toj namirnici. „Pašteta je bila fantastična!“ – priznao je Kocka dok je Denis gotovo nije ni probao.

Punjena teleća rolada s povrćem bilo je Sanjino glavno jelo koje je sve oduševilo. Fenomenalno, prefino i predivno, bili su komplimenti koje su joj gosti dali na ponuđeno jelo.

Za desert je Sanja pripremila biskvit s kremom i čokoladom, a Denisu je, naravno, servirala bez čokolade, što je on posebno cijenio.

„Vrlo zanimljivo i fino“, komentirao je Kocka Sanjin desert koji je u sebi imao i bučine sjemenke te bučino ulje!

Kao iznenađenje večeri gosti su imali priliku vidjeti originalni bečki valcer, što ih se posebno dojmilo. Kada je stiglo vrijeme za ocjenjivanje, Denis i Diana domaćici su dali čistu desetku.

„Od prvog do zadnjeg – sve me oduševilo! Sanja je moja kraljica!“ kazala je Diana, a Kocka i Mirela dali su Sanji ocjenu 9 jer im je sve bilo savršeno, samo su postojali mali nedostaci. Tako je Sanja zaradila 38 bodova, isto kao i Mirela, a ekipa se odlučila da pobjeda ide – Sanji!

„Želim vam se zahvaliti na povjerenju koje ste mi dali i na ovoj nagradi. Ne znam što bih rekla, hvala vam! Suze radosnice su tu jer je kraj i baš me dirnulo sve ovo jer se nisam nadala pobjedi, bilo je jako dobrih večera…“, priznala je Sanja.

RTL

Facebook Comments