VAŽNA OBAVIJEST IZ RADNIK – PLINA

25. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci VAŽNA OBAVIJEST IZ RADNIK – PLINA

Davor Puklavec/PIXSELL


Promjena opskrbljivača plinom za kućanstva na području Križevaca i Svetog Ivana Žabna

Poštovani kupci, obavještavamo Vas da je Hrvatska energetska regulatorna agencija, dana 11. prosinca 2020. godine, donijela odluku kojom se za opskrbljivača u obvezi javne usluge opskrbe plinom za distribucijsko područje Grada Križevci i Općine Sveti Ivan Žabno određuje Gradska plinara Zagreb (GPZ) – Opskrba d.o.o. Radnička cesta 1, s primjenom od 1. travnja 2021. godine.

Temeljem navedene odluke opskrbu plinom kućanstva u obvezi javne usluge  (prodaju plina, fakturiranje i naplatu) vršit će GPZ.

U periodu do najkasnije 30. travnja 2021. godine, GPZ je obvezno dostaviti svim kućanstvima na sklapanja ugovor o opskrbi plinom u obvezi javne usluge.

No, ukoliko kupci plina iz kategorije kućanstva žele da im opskrbu plinom i dalje vrši Radnik d.d. Križevci mogu u roku do 30. ožujka 2021. godine u poslovnim prostorijama plinara, Tomislavova ulica br. 53, podnijeti zahtjev za sklapanje ugovora i sklopiti ugovor o opskrbi plinom kao tržišne djelatnosti s Radnik d.d.

Neovisno od djelatnosti prodaje plina, Radnik – Plin d.o.o. Križevci, ostaje i dalje distributer plina za područje Grada Križevci i Općine Sveti Ivan Žabno te vrši transport plina distributivnim plinovodom, održavanja plinovoda, priključenja novih potrošača i usluge očitanja brojila.

Ostali kupci plina (poslovni subjekti i drugi) kojima se opskrba vršim temeljem ugovora o opskrbi plina kao tržišne djelatnosti ostaju i dalje kupci Radnik d.d. Križevci, prema važećim ugovorima o opskrbi plinom.

Za sve detaljne informacije o predmetnoj promjeni modela opskrbe plinom, molimo poštovane kupce da se obrate na kontakte Radnik-Plin d.o.o.  (tel. 048/716-492), izvijestili su iz Radnikovog Sektora opskrbe plinom.

TRAŽITE POSAO

Tvrtka Radnik – Plin d.o.o. iz Križevaca traži plinoinstalatera s položenim atestom za varioca, ali nije uvjet.

Traženo radno iskustvo je godinu dana, ali također nije uvjet.

Ponude možete slati na adresu Kralja Tomislava 45, 48 260 Križevci ili na e-mail; [email protected]

Informacije možete dobiti na telefon 098/359-870 ili 099/2105-727.

 

Facebook Comments