Uz rekordnu gledanost završila prva sezona emitiranja zabavno-glazbene emisije “Noćna ptica”

15. veljače 2021. Autor: prigorski.hrFoto & VideoUz rekordnu gledanost završila prva sezona emitiranja zabavno-glazbene emisije “Noćna ptica”

Na Valentinovo je emitirana posljednja emisija prve sezone zabavno-glazbene emisije “Noćna ptica”.

Portal Prigorski.hr je na svojoj Facebook stranici u samo nekoliko sati emitiranja zabilježio više od 35 tisuća pregleda ovog zabavnog showa u kojemu glavnu riječ vode Super Kocka, Kristina Mandarina i Ivan Mužić.

nocna ptica

Tu je i nezaobilazni OK Band, a s njima je zapjevala i zaplesala Marina Žepec. Gostovao je i plesni par. Laura Krog, koja je prve plesne korake napravila u SPK Ritam Koprivnica te Filip Pelko iz Zagreba.

Emisija je emitirana iz Koprivnice, točnije iz restorana i hotela Bijela Kuća. Zahvala ide i sponzorima emisije Robin trgovinama i Vinariji Korenko.

Na kraju emisije održano je i izvlačenje nagradne igre. Poklon bonove u iznosu od 200 kuna za potrošnju u Robin trgovinama osvojile su Slađana Turković, Danijela Kovačina i Marina Horvat.

Sretne dobitnice neka se jave u inbox portala Prigorski.hr i dogovore preuzimanje nagrada, a u videu možete pogledati završno izvlačenje.

Facebook Comments