USUSRET FINALU KUPA NOGOMETNOG SAVEZA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE Radnik Križevci ili Borac Imbriovec?

7. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport USUSRET FINALU KUPA NOGOMETNOG SAVEZA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE Radnik Križevci ili Borac Imbriovec?


Srijeda, 9. lipnja 2021. u 18 sati na Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ u Koprivnici. Finale kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, Radnik Križevci-Borac Imbriovec.

Obje su momčadi preko penala došle do finala, a junaci su, dakako, bili njihovi čuvari mreže. Jembrovčani su vodeća momčad županijskog elitnog razreda i postava koju s mnogo razloga možemo nazvati „majstorom“ kupa, s obzirom da su četiri puta podigli pobjednički pokal, 2010., 2013., 2014. i 2017. godine.

Križevčani su dvaput slavili, 2006. i 2008. godine i silno su željni trećeg naslova. Sve su podredili tomu, pa su u subotu, misleći na finale, odigrali blijedu prvenstvenu utakmicu s Poletom iz Svetog Martina na Muri, doživjevši jedan od najtežih poraza u službenim utakmicama u klupskoj povijesti, 0:7. Gorčinu poraza ispralo bi jedino slavlje u kupu. Finale kupa je jednima i drugima donijelo sportsku nagradu jer su izborili ulazak u pretkolo hrvatskoga Kupa i ukoliko prođu i tu prepreku našli bi se u glavnom ždrijebu i najvjerojatnije ugostili nekog od prvoligaških sastava.

Tko će u srijedu navečer oko 20 sati u podravsko-prigorskoj metropoli primiti pokal iz ruku predsjednika Županijskog saveza Roberta Markulina. Radnik Križevci ili Borac Imbriovec, pitanje je sad. Odgovor će nam dati igrači na koprivničkom travnjaku. Bit će, nažalost, lišeni podrške svojih drukera s tribina. Igrat će se, naime, bez publike.

No, njihovi nogometni poklonici neće biti uskraćeni. Prigorski.hr bit će njihov „prozor u svijet“, izravnim prijenosom toliko očekivanog finala.

 

Maurizio Novosel

Facebook Comments