Nakon vrhunski organizirane Picokijade te raznolikog i sadržajnog programa koji se tijekom ljeta odvijao u Đurđevcu u sklopu Summer Cock Festivala, Turistička zajednica Grada Đurđevca pripremila je i bogat program još jedne turističke manifestacije. Sve je spremno za Jesen u Đurđevcu, za manifestaciju koja se tradicionalno organizira u mjesecu listopadu.

Donosimo Vam raspored centralnih događanja manifestacije: Dani voća, subota 7.10.2023. (10:00 h) u dvorištu utvrde Stari grad, Dani Meda, subota 14.10.2023. (10:00h) na prostor ispred Doma kulture Đurđevac i Zlatna jesen (kestenijada), subota 21.10.2023. (17:00h) u etno selo sv. Jurja preko puta utvrde Stari grad, pored mini ZOO-a Hrvatska Sahara.

Uz već tradicionalna glavna događanja, jesen u Đurđevcu obilježit će i koncert nacionalnog folklornog ansambla Lado, kazališne predstave Kerekeš teatra i teatra Rugantino, kreativne radionice udruge A je to-art Podravina, brojne aktivnosti u Muzeju grada Đurđevca i Gradskoj knjižnici te bogat enogastronomski i glazbeni program, dok će ljubitelji filmske umjetnosti cijelu jesen moći uživati u novim filmskim naslovima.

Cjelokupni program Jeseni u Đurđevcu 2023. možete pogledati u nastavku: Jesen v Đurđevcu