UGOSTITELJI NA UDARU Poznata međimurska pizzerija optužila lokalne medije za širenje panike

16. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Gastro kutak UGOSTITELJI NA UDARU Poznata međimurska pizzerija optužila lokalne medije za širenje panike

Izvor: Facebook


Danas je u popodnevnim satima na službenoj Facebook stranici popularne Pizzerije Špizza u Čakovcu osvanuo neobičan status u kojem komentiraju posljednje medijske napise u kojima se o Međimurju govori kao velikom žarištu koronavirusa.

– Posljednjih dana svi su se raspisali o Međimurju kao o velikom žarištu! Jedino šta vrijedi od toga je, da trebamo ostati odgovorni, najviše zbog onih starijih koji mogu biti ugroženi i zbog medicinskog osoblja kojem nije nimalo lako – istaknuli su.

– Nitko nas se nije sjetio, kad smo bili corona free, pa ne trebaju niti sad širiti paniku koje uglavnom niti nema!

Nitko ne spominje veliku industriju kod nas gdje uglavnom u velikim firmama radi više stotina ljudi! Ne živimo od sezone, idemo svaki dan na posao i naravno da je došlo do određenog broja oboljelih, no nema panike, ljudi žive normalno i čuvaju se koliko mogu, no na neke stvari se jednostavno ne može utjecati – napisali su.

Želimo se zahvaliti i onim domaćim medijima koji šire paniku, nadamo se da ste sretni zbog kojeg lajka i komentara više! Rad do 22 h neće nikoga spasiti, jer nakon 20 h i uostalom nikoga nema – za kraj poručili su iz pizzerije Špizza.

Facebook Comments