Tradicionalno druženje uz zabavu, živu glazbu, ples i nagradu igru s humanitarnom notom i ove godine povodom Međunarodnog dana žena, organiziraju članice Udruge žena grada Đurđevca. Tijekom mjeseca veljače za to su se posebno pripremale kako bi, kao i svake godine do sada, iznenadile svoje goste.

-Radimo kreativno te i ove godine želimo da svakoj našoj gošći na zabavi poklonimo mali znak pažnje u obliku naših kreativnih uradaka. Ove godine, uz Međunarodni dan žena prigodno ćemo obilježiti i 25.godišnjicu našeg aktivnog rada i tako zajedno sa našim sugrađanima obilježiti našu aktivnu prisutnost i sudjelovanje u svim gradskim manifestacijama. Bit će to u lijepom i posebnom prostoru hostela Borik, jer mnoge od naših gošći taj gradski prostor još nisu upoznale. Dan žena ćemo tradicionalno proslaviti velikom zabavom, živom glazbom i plesom, te bogatom večerom i izdašnom nagradnom igrom s humanitarnom notom – najavila je Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca i pozvala sve svoje sugrađane da im se pridruže i dođu na zabavu u petak, 8. ožujka s početkom u 19 sati.

Cijena po osobi je 20 eura, a svoje mjesto možete rezervirati kod Mirjane Mišulin, predsjednice Udruge žena grada Đurđevca putem kontakt broja 095 902 2721.