Povodom Majčinog dana koji će se obilježiti u nedjelju 14. svibnja, Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u petak je organizirala prigodni program i susret članova u prostoru Doma mladih u Koprivnici.

Programu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnost Maja Blažek, koji su članovima Udruge i predsjedniku Mariju Šutalu čestitali na punih 20. godina obilježavanja Majčinog dana. Zamjenik Ljubić Udruzi je poželio mnogo uspjeha u projektima koje provode, dodavši kako će im Županija i nadalje biti oslonac i partner u radu.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić koji je zahvalio Udruzi na obilježavanju ovog obiteljskog blagdana, a prigodnim se riječima obratio i predsjednik Udruge Mario Šutalo, predstavivši aktivnosti koje će provoditi i zahvalivši na dosadašnjoj pomoći predstavnicima Županije i Grada. Naglasio je kako članovi Udruge žele biti ravnopravni članovi zajednice, a obilježavanjem Majčinog dana odaje se poštovanje svim majkama, uključujući i majke s invaliditetom, pred kojima su mnogi izazovi.

Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_1 Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_2 Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_3 Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_4 Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_6_800x800-equal Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_7_800x800-equal Majčin_dan_-_Udruga_slijepih_KKŽ_8