Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike đurđevačkoj Udruzi Mali princ izdalo je Licencu za program stručnog usavršavanja za poslove osobnih asistenata za koje su upravo počele prijave.

-Program osposobljavanja traje 100 sati, koji su podijeljeni na svladavanje 40 sati teorije, zatim na 20 sati praktičnih vježbi i 40 sati konzultativno praktične nastave. Važno nam je napomenuti da će ovaj sveobuhvatni program provoditi stručne i educirane zaposlenice naše Udruge, među kojima su prof. rehabilitator, mag. socijalne pedagogije, mag. socijalne politike i mag. Komunikologije. Međutim, uključit ćemo i vanjske suradnike, više medicinske sestre i ing. zaštite na radu, kako bi program u cjelini pokrivao sva znanja i potrebe osobnih asistenata – pojasnila je Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ i dodala da će nakon završne provjere znanja polaznik dobiti Certifikat o završenom programu stručnog usavršavanja za poslove osobnog asistenta.

Planirani početak edukacija je u travnju, a prijave su u tijeku. Prijaviti se može punoljetna zdravstveno sposobna osoba, s minimalno završenom osnovnom školom i tečajem za njegovatelje ili srednjom školom, s potvrdom o nekažnjavanju.

Sve upite možete uputiti putem e-mail-a [email protected] ili na broj 098 487 385.

mali-princ-upisi4-scaled mali-princ-upisi5