Križevački branitelji liječeni od PTSP-a i branitelji udruge HVIDR-a sudjelovali su u subotu na IV. Memorijalnom susretu Hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata – “Jovica Podravac” na jezeru Jegineš kod Đelekovca gdje su se održala natjecanja u disciplinama viseća kuglana,  elektronski pikado i kartanje bele.

Turnir se održao u znak sjećanja na poginulog pripadnika PZO Koprivnica – Jovicu Podravca koji je smrtno stradao 18. rujna 1995. godine u Hrvatskoj Dubici tijekom provođenja vojne operacije “Una”.

branitelji kž ptsp (3)

U konkurenciji od 16 braniteljskih udruga pristiglih iz cijele županije te prisutnih preko 80 natjecatelja u tri discipline, ekipa udruge branitelja liječenih od PTSP-a u sastavu Zlatko Žunić i Željko Antolić  osvojila je 1. mjesto u disciplini elektronski pikado gdje je bilo prijavljeno 20 ekipa, dok je ekipa udruge HVIDR-a Križevci zauzela 2. mjesto ispred ekipe Dragovoljaca i veterana iz Gornje Rijeke koji su osvojili 3. mjesto.

branitelji kž ptsp (2)

Nažalost ostale ekipe branitelja iz Križevaca u drugim disciplinama nisu imale takove uspjehe te su ispale iz plasmana za odličja.

branitelji kž ptsp (4)