Udruga Beata u jeku pandemije COVID-19 obradovala svoje članove uskrsnim poklon paketima

10. travnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Udruga Beata u jeku pandemije COVID-19 obradovala svoje članove uskrsnim poklon paketima


S obzirom na to da se zbog pandemije COVID-19 i mjera koje su na snazi u sprječavanju širenja koronavirusa ne smiju organizirati druženja i prigodne blagdanske radionice, udruga Beata ipak nije zaboravila na svoje najmlađe članove.

U suradnji s brojnim donatorima na adrese mališana koji pohađaju “Program rane intervencije u djece s razvojnim rizicima i teškoćama u razvoju” ovih su dana stigli uskrsni poklon paketi.
-Uskrsni je zeko ove godine doskakutao poštom do kuća malih članova kako bi ih iznenadio i razveselio – naglasili su iz Udruge.
Svako dijete tako je primilo paket sa slatkišima kao i sredstva za osobnu higijenu sa dječjom zaštitnom maskom protiv COVIDa-19.

Iz Udruge Beata istaknuli su kako ovom gestom u blagdansko vrijeme žele ukazati na svoju društveno-socijalnu ulogu, ali i potaknuti ostale dionike civilnog društva na solidarnost.

-Ovo je mali znak pažnje prema našim najmlađim članovima. Udruga Beata želi svima čestit Uskrs, da ga svi provedu u miru i radosti kod svojih kuća sa svojim obiteljima!”, rekla je predsjednica udruge Gordana Kožić Tomašević- zaključili su.

Facebook Comments