Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić rekla je danas sudbonosno “da” poduzetniku Davoru Guberoviću iz Daruvara, piše net.hr.

Kako doznaje Moj portal, par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu, a obredu su nazočili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

“Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas”, rekao je izvor za 24sata.

Navodno se par skrivao od javnosti te su brzo utrčali u matični ured. Doris je nosila bijelo odijelo i bluzu, a njezin suprug elegantni crni smoking.

Poznatu Zadranku i samozatajnog Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihova zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Guberović je objavio u putopisu.

Naime, gotovo istovremeno Doris Pinčić je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Nakon toga, Doris Pinčić je novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

“Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora”, rekla je potkraj ožujka za Gloriju poznata TV voditeljica.

Podsjetimo, Doris Pinčić se od glazbenika Borisa Rogoznice razvela prije dvije godine. Bili su u braku sedam godina, a imaju dvoje zajedničke djece.

Guberović je također razveden, a iz prethodnog braka također ima dvoje djece.