RTL-ove kamere su jutros ekskluzivno snimile izlazak iz zatvora Smiljane Srnec gdje služi 15-ogodišnju kaznu zbog ubojstva sestre Jasmine i skrivanja tijela u škrinji. Po nju je automobilom došao suprug. Tromjesečni izlazak iz kaznionice omogućio joj je požeški sud koji je RTL-u potvrdio da su zbog bolesti prihvatili njezinu molbu za prekid izdržavanja kazne do 12. prosinca.

Mnoge čudi odluka suda jer razlog prekida izdržavanja kazne nije ništa hitno, već dugogodišnji bolovi u kralježnici zbog kojih će 18. rujna biti operirana na zagrebačkom Rebru. Sud je odluku donio uvažavajući mišljenje liječnika i činjenicu da, kažu, ne postoji strah od bijega. Strašan zločin koji se u Palovcu dogodio prije 23 godine sablaznio je stanovnike tog malog međimurskog mjesta, posebno nakon što su iscurili detalji pronalasku tijela ubijene Jasmine nakon 19 godina u zamrzivaču.

Mještani su doznali da će Smiljana biti privremeno puštena iz zatvora, no neki ni danas ne vjeruju da je ona jedina kriva u toj mučnoj priči.

Pogledajte video.